Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lemurya Supreme Grup Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 1 pareri
Kit irigare plante ornamentale, flori sau gard viu
1069 lei
Brand
OEM
Cod produs
5
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Specificatii tehnice pentru kitul de irigare pentru suprafata de 100 m

Kitul este compus din doua linii de picurare separate a cate 50m fiecare pentru gard viu, siruri de flori sau siruri de plante ornamentale.
Se poate conecta la un robinet de pe reteaua de alimentare cu apa potabila a locuintei sau o retea secundara conectata la un hidrofor cu conditia ca instalatia (oricare din cele doua variante) sa aiba o presiune minima de lucru de 1,5 bari si un debit de 10 L/minut.
Kitul este automatizat incluzand un programator pe baterii rezistent la praf si apa si contine toate accesoriile necesare realizarii instalatiei.
Specificatii tehnice pentru kitul de irigare pentru suprafata de 50 m

Kitul este compus dintr-o linie de picurare de 50 m pentru gard viu, siruri de flori sau siruri de plante ornamentale
Kitul se poate conecta la un robinet de pe reteaua de alimentare cu apa potabila a locuintei sau o retea secundara conectata la un hidrofor cu conditia ca instalatia (oricare din cele doua variante) sa aiba o presiune minima de lucru de 1,5 bari si un debit de 10 L/minut
Kitul este automatizat incluzand un programator pe baterii rezistent la praf si apa
Kitul contine toate accesoriile necesare realizarii instalatiei
Ingrijirea spatiului tau verde este mai usoara de acum!

Indiferent de tipul vegetatie pe care il detii, plante ornamentale, flori sau gard viu, unul din factorii principali necesari mentinerii sanatatii coltului tau verde de natura  este accesul suficient la apa.

De aceea,  prin intermediul acestui kit de irigare automatizat, oferim solutia optima pentru ingrijirea cu efort minim a petecului de natura din jurul casei tale. Pana la urma, cine nu isi doreste sa aiba o gradina aspectuoasa, in care sa se relaxeze cu drag?

Kit pentru suprafete pana in  50 mp - 1069 Lei
Kit pentru suprafete pana  in  100 mp - 1649 Lei
Din Gura in Gura