Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lemurya Supreme Grup Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 1 pareri
Unelte ingrijire livezi si toaletare copaci
3674 lei
Brand
OEM
Cod produs
3
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Daca doriti o livada imbelsugata, demna de lauda, cu trunchiul copacilor puternic si coroana proportionala cu ramuri de grosimi egale, trebuie actionat inca din primul an de plantare folosind tehnica taierilor de forma.

De aceea, noi am conceput acest pachet pentru a te ajuta sa obtii forma conica cea mai potrivita pentru pomii tai fructiferi si pentru a te putea bucura de adierea brizei de vara la umbra lor.

Continutul pachetului:

Cleste pentru altoit 1 buc
Cleste pentru taiat crengi 1 buc
Pulverizator cu roti pentru stropirea plantelor 1 buc

Cleste pentru altoit

Acum ca sezonul altoitului bate la usa, ca si componenta a pachetului “Livada sanatoasa” am ales acest cleste, cu trei lame de altoire de tip U, V si Ω, avand ca scop eficientizarea timpului si energiei tale cu pana la 40%. Lamelele confectionate din otel-carbon tip SK5  te vor ajuta sa realizezi mult mai usor grefe de calitate profesionala pentru plante cu diametre de pana la 1,4 cm.

Cleste pentru taiat crengi

Daca pomii din livada ta au ramurile neroditoare si uscate este imperial sa te scapi de acestea inca din momentul in care apar, inainte de a consuma resursele ramurilor sanatoase.

Este bine stiut printre gradinari si agricultori ca taierile de forma au impact direct asupra cantitatii de fructe produse.  Prin urmare, clestele pentru taiat crengi din acest pachet este destinat atat pentru toaletarea ramurilor tinere ale copacilor, cat si pentru a altor tipuri de culturi precum vita de vie.

Specificatii:

Greutate : 230 gr
Lungime: 20 cm
Forma: nicovala
Pulverizator cu roti pentru stropirea plantelor

Conceput pentru distribuirea usoara a cantitatilor mari de lichide, acest pulverizator, cu o greutate de doar 4 kg si o capacitate de 16L, este ideal pentru ingrijirea plantelor din gradini mari, cu pomi fructiferi si vita-de-vie, rotile acestuia oferind o mobilitate mai buna in timpul perioadelor lungi. Datorita caracteristicilor sale specifice, duza reglabila si sistemul de reglare a presiunii, acest pulverizator permite eliberarea lichidului cu un debit de pana la 350ml/h, avand presiune de lucru de 3 bari.
Din Gura in Gura